Face

Behandelingen op maat gemaakt

Of je nu komt voor pure ontspanning, voor een goed gereinigde huid of komt voor een huid verbeterende behandeling bij Beauty By Lotte ben je dan aan het juiste adres. Ik werk met Medik8. Hun missie is op zo veel mogelijk mensen een mooie, gezonde huid te geven. ben je benieuwd wat dit voor jij kan betekenen? reserveer dan snel jouw moment.

Pro_Bio_Cel_Mask

Beautiful skin for life

Medik8 Platinum Facial € 84,50
De meest kenmerkende huidvernieuwende gezichtsbehandeling met een direct liftend en verstrakkend effect plus 9-in-1 anti-aging acties die werken om de huid te versterken. Het toegevoegde platinum masker bied zowel onmiddellijke als langdurige voordelen.
 
Medik8 Expert Facial € 74,50

Richt je op de specifieke huidbehoeften met de Medik8’s expert facial. Laten we samen kijken naar de perfecte gezichtsbehandeling op basis van jouw exacte huidbehoeften; of dat nu een betere hydratatie, een heldere huidteint of een egalere huidstructuur is.

Medik8 Total Skin Reset Peel € 94,50

Bereik een zichtbaar helderdere en gladdere huid in slechts 60 minuten met de Total Skin Reset Peel van Medik8. Deze peeling met vele voordelen combineert drie krachtige exfoliatiemethoden voor maximale egalisatieresultaten en een zichtbaar geperfectioneerde teint. Ideaal voor klanten die klaar zijn voor een huidverbeterende behandeling, maar die de Intensive Peels van Medik8 nog te ‘spannend’ vinden. Voor de meest effectieve resultaten raden ik een kuur van 6 behandelingen aan, gelijkmatig verdeeld over 2 weken tussentijd. Geschikt voor alle huidtypen.

Medik8 Intense Peeling  € 87,50

Met de intensieve Peels van Medik8 kan ik diverse huidproblemen aanpakken. Maar ook voor een boost om je huid te verbeteren zet ik graag een kuur in met de intensieve peels van Medik8.

Medik8 professionele peelings bevatten effectieve vernieuwde oplossingen die fantastisch resultaten geven op de huid.
* Chemische peeling
* Minder down- time
* Aangepast op jouw huidtype

Deze peelingen bied ik aan in kuurverband van 6 behandelingen. Medik8 noemt het ook wel “ 12 weeks to wow! “ Een ultieme workout voor je huid “.

De kuur kost €600,- euro incl. een prachtige huidverzorginskit als voor- en na behandeling voor de huid. 

Tijdens de eerste afspraak neem ik een uitgebreide intake af, doe ik een patchtest en laat ik zien welke huidverzorgingsroutine je nodig heb om de huid voor te bereiden op de intensieve peels.

Twee weken voorafgaand aan de kuur is het VERPLICHT om te starten met het CSA- protocol. CSA staat voor vitamine C, sunscreen en vitamine A. Dit is de voor-en naverzorging van de huid en is zeer belangrijk voordat je de peeling kuur in gaat.

Teen cleansing behandeling € 59,50

Een doelgerichte acne behandeling. Speciaal voor het behandelen van de jonge acne huid. Het verwijderen van puistjes en mee-eters staat hier centraal. 

Bindweefsel massage € 39,50
Een doelgerichte behandeling voor een huid die wel wat plumping kan gebruiken. Tijdens de bindweefsel massage stimuleren wij de doorbloeding. Hierdoor ziet de huid er verstevigt en geplumpt uit na de behandeling. Meer resultaat? Boek dan een kuur van 6 weken. Zo blijft de huid actief en heb je langdurig resultaat. 
 
 

 

Wist je dat ….

Je huid een oppervlakte heeft van ongeveer 2 m2   
Daarmee is de huid het grootste orgaan. Zo’n 16% van je gehele gewicht komt van de huid. 
 
 

 

De voordelen van ….

Een bindweefsel kuur verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling, hiermee verstevig je de verslapte en slecht doorbloede huid. 

 

 

Reserveer jouw behandeling.

Intresse? Klik op onderstaande button om jouw behandeling te reserveren.