Brows & Lashes

Bepaling van je mimiek

Wenkbrauwen zijn bepalend voor de mimiek van het gezicht. Ook creër je hiermee een prachtige vrouwelijke uitstraling. Epileren, harsen & verven van je wenkbrauwen zijn daarbij een belangrijke factor. Bij Beauty By Lotte laten we jouw en je wenkbrauwen weer stralen!

 

Een unieke uitstraling voor iedereen!

Wenkbrauwen kunnen je maken of breken en zijn daarom een ontzettend belangrijk onderdeel in je gezicht. Dat wordt veel te vaak onderschat. Communiceren, emotie, alles heeft te maken met de wenkbrauwen. Elk paar wenkbrauwen is daarom uniek.

Ik teken en meet jouw wenkbrauwen uit aan de hand van jouw gezicht en zal dan te allen tijde goed bij jouw uitstraling passen. Als je voelt dat je er goed uitziet, straal je bovendien veel meer zelfvertrouwen uit!

 

Eyebrows on fleek

Brow classic €23,50

– Wenkbrauwen waxen/ epileren, knippen, verven en stylen

Brow shaping €15,00

– Wenkbrauwen waxen/epileren en knippen

Brow tinting €12,50

– Wenkbrauwen verven

Henna brows €45,00

– Bij henna brows worden zowel de huid als de huid onder de wenkbrauwen geverfd, waardoor er een ingetekend effect ontstaat. De henna kleuring helpt om de wenkbrauwen expressiever te maken en kale plekjes in te vullen.

Brow lift €45,00 – €55,00

– Een brow lift (brow lamination) is een techniek waarbij je wenkbrauwen in een bepaalde positie worden gekamd door middel van speciale lotions. Door een brow lift lijken je wenkbrauwen voller. Een brow lift is ook geschikt voor warrige wenkbrauwen.

Lash tinting €12,50

– Alleen verven 

Lash lift €45,00 – €50,00

– De behandeling Lash Lift is een nieuwe behandeling in de salon. Tijdens deze behandeling worden jouw natuurlijke wimpers gekruld door middel van speciale lotions. Daarnaast worden je wimpers ook geverfd. Er is ook een optie zonder verven.

 

Wist je dat ….

De wenkbrauwcyclus vrij kort is, ongeveer vier maanden. 
In die vier maanden groeien de wenkbrauwhaartjes,
 hebben ze een rustfase en vallen ze weer uit.
 

 

 

De voordelen van ….

Het verven van de wenkbrauwen zorgt ervoor dat de wenkbrauwen voller lijken, waardoor je de wenkbrauwen zelf dus niet meer hoeft bij te tekenen.

 

 

Reserveer jouw behandeling 

Intresse? Klik op onderstaande button om jouw behandeling te reserveren.